Mega Image deschide noua magazine, in ultimele zile ale anului, reteaua ajungand astfel la un total de 410 unitati, a anuntat retailerul detinut de grupul belgian Delhaize, informeaza Mediafax.

Astfel, duminica au fost lansate trei magazine in Bucuresti (Mega Image Marasesti 2, Mega Image Turnu Magurele si Shop&Go Valea Buzaului 14), marti vor fi inaugurate cinci unitati in Capitala si Ilfov (trei Mega Image - Magheru, Lacul Morii, Branesti - si doua Shop&Go - Floruta Ion 65 si Pantelimon 357), iar in ultima zi a anului retailerul va deschide o noua unitate Mega Image, tot in Bucuresti, situata in zona bulevardului Dinicu Golescu.

Mega Image arata, intr-un comunicat, ca a angajat peste 1.300 de persoane, de la inceputul anului pana in prezent, noii angajati lucrand la sediul central, in depozit si magazine, si ca va continua anul viitor extinderea retelei de magazine.

In 2014 numarul magazinelor de proximitate Shop&Go l-a depasit pe cel al supermarketurilor standard Mega Image, in prezent cele doua branduri fiind prezente cu 208, respectiv 200 de unitati, iar Mega Image s-a lansat pe online in parteneriat cu eMag, operatiuni pentru care a construit si un depozit nou (Mega Drive) si a lansat un magazin specializat in vinuri (Wine Gallery) in mall Vitan. Retailerul detine si un magaxin de produse congelate - AB COOL FOOD.

Tranzactie pe piata de...
Citeste si: Tranzactie pe piata de retail: Mega Image preia reteaua locala Zanfir


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Diverta a deschis o librarie in Centrul Vechi al Capitalei