Mega Image deschide o unitate in Piata Romana in locul magazinului Eva

Mega Image deschide noua magazine, in ultimele zile ale anului, reteaua ajungand astfel la un total de 410 unitati, a anuntat retailerul detinut de grupul belgian Delhaize, informeaza Mediafax.

Astfel, duminica au fost lansate trei magazine in Bucuresti (Mega Image Marasesti 2, Mega Image Turnu Magurele si Shop&Go Valea Buzaului 14), marti vor fi inaugurate cinci unitati in Capitala si Ilfov (trei Mega Image - Magheru, Lacul Morii, Branesti - si doua Shop&Go - Floruta Ion 65 si Pantelimon 357), iar in ultima zi a anului retailerul va deschide o noua unitate Mega Image, tot in Bucuresti, situata in zona bulevardului Dinicu Golescu.

Mega Image arata, intr-un comunicat, ca a angajat peste 1.300 de persoane, de la inceputul anului pana in prezent, noii angajati lucrand la sediul central, in depozit si magazine, si ca va continua anul viitor extinderea retelei de magazine.

In 2014 numarul magazinelor de proximitate Shop&Go l-a depasit pe cel al supermarketurilor standard Mega Image, in prezent cele doua branduri fiind prezente cu 208, respectiv 200 de unitati, iar Mega Image s-a lansat pe online in parteneriat cu eMag, operatiuni pentru care a construit si un depozit nou (Mega Drive) si a lansat un magazin specializat in vinuri (Wine Gallery) in mall Vitan. Retailerul detine si un magaxin de produse congelate - AB COOL FOOD.

Citeste si:
Mega Image aduce coffee shop Manufaktura și Venchi în Concept Store...
Mega Image aduce coffee shop...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
UPDATE: Mega Image isi pregateste propriul magazin online
Setari Cookie-uri