Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei (12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

Acordul a fost atribuit la 29 decembrie prin licitatie deschisa, unde s-au inscris doi ofertanti, potrivit unui anunt al administratorului metroului bucurestean. Serviciile vor viza statiile, trenurile si depourile metroului, noteaza Mediafax.

"Asigurarea serviciilor de paza, monitorizare si interventie se va face dupa un program astfel stabilit incat sa acopere atat intervalul orar in care statiile si trenurile de metrou sunt disponibile (conform orarului/ graficului de circulatie) accesului publicului pentru efectuarea calatoriei, precum si pe timpul noptii, acolo unde analiza de risc la securitate fizica si planurile de paza impun acest lucru", potrivit caietului de sarcini aferent procedurii de achizitie.

Durata acordului este de 30 de luni, Metrorex estimand ca va incheia minim 3 si maxim 30 de contracte subsecvente. Proiectul este finantat din subventie de la bugetul de stat si veniturile proprii ale companiei Metrorex.

Citeste si:
Cele 14 orașe care acceptă plata cu cardul în transportul public...
Cele 14 orașe din România...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri