Compania de audit si consultanta financiara EY Romania a numit-o pe Ioana Mihai in functia de director executiv corporate finance in departamentul de Asistenta in Tranzactii.

Ioana Mihai are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, printre care BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

Inainte de a preluat noua functie la EY, Ioana Mihai a fondat si coordonat departamentul de Debt Capital Markets din cadrul BCR. Din aceasta pozitie, a coordonat proiecte ample de imprumuturi sindicalizate si emisiuni de obligatiuni pe piata locala pentru corporatii mari si companii de stat si a contribuit la dezvoltarea profesionistilor bancii in domeniul pietelor de capital.

Ioana Matei este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

EY este una dintre cele mai mari firme de audit financiar la nivel global, cu 190.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014.

Citeste si:
O cladire istorica din Bucuresti, transformata intr-un hotel
Palatul BCR din Piata...

Sursa foto: EY/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce castiguri mai aduc fondurile atasate unei asigurari unit-linked