Compania Azomures a obtinut, dupa primele sase luni ale anului 2006, un profit dupa impozitare de 1,48 milioane lei (0,42 milioane euro), cu 13,8% mai mare ca rezultatul net din aceeasi perioada a anului trecut (1,3 milioane lei), informeaza NewsIn. In primul semestru, compania a avut o cifra de afaceri de 270,48 milioane lei (77,06 milioane euro), potrivit raportului remis Bursei de Valori Bucuresti.

Conducerea companiei si-a propus realizarea in anul 2006 a unor venituri totale de 798,16 milioane lei. Actionarii companiei au aprobat un program de investitii in valoare de 2,433 milioane dolari (6,73 milioane lei), propus de conducerea companiei.

Producatorul chimic din Targu Mures are un capital social de 52,6 milioane lei si o capitalizare de 102,5 milioane lei. Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de 17,17 milioane lei si venituri de 749,9 milioane lei. Principalul actionar al companiei este Transworld Fertilizers Holding Luxemburg, care controleaza 55,97% din capitalul social al companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri