Retailerul turc de moda Koton deschide in primavara acestui an doua magazine totalizand 3.000 de metri patrati in centrele comerciale Iulius din Iasi si Timisoara, a anuntat Iulius Group, proprietarul mall-urilor, scrie Mediafax.

La Iasi, Koton va ocupa o suprafata de 1.800 metri patrati, la etajul intai al Iulius Mall, iar la Timisoara, retailerul va deschide un magazin de 1.200 metri patrati, la etaj. Cele doua magazine vor fi inaugurate in primavara anului 2015. Brandul intra in premiera pe cele doua piete, in prezent operand magazine in Bucuresti si Ploiesti.

Koton a fost infiintat in anul 1988, in Istanbul, si are in prezent 4.600 de angajati si 377 de magazine, in 25 de tari.

Iulius Mall Iasi si Timisoara fac parte dintr-o retea de patru centre comerciale sub brandul Iulius (Cluj, Iasi, Suceava si Timisoara), detinuta de omul de afaceri Iulian Dascalu. El mai detine si proiectul imobiliar multifunctional Palas Iasi.

Un sfert dintre romani isi cumpara imbracaminte o data la 2-3 luni, prefera mall-urile si produsele retelelor de fashion cunoscute.

Citeste si:
Koton deschide primul magazin din Oltenia. Unde este localizat
Retailerul de fashion Koton...

Sursa foto: Imbracaminte, Shutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Koton investeste 700.000 euro intr-un nou magazin
Setari Cookie-uri