Fondul de private equity Abris Capital Partners l-a numit pe Cezar Scarlat in pozitia de partener in urma rezultatelor obtinute in calitatea sa de managing director pentru Romania si Bulgaria.

“In ultimii doi ani am facut investitii mari prin achizitionarea Cargus, Urgent Curier si a altor trei jucatori mai mici, consolidand cu succes prezenta noastra pe piata de curierat rapid. Suntem dornici sa continuam investitiile in regiune, avand la dispozitie un nou fond de 450 milioane euro, si suntem deja in proces de incheiere a unor noi tranzactii, multe dintre ele in parteneriat cu antreprenori locali in cautare de capital pentru dezvoltarea si extinderea propriilor afaceri,” a declarat Cezar Scarlat, partener si head of Abris Romania si Bulgaria.

Cezar Scarlat isi va pastra si rolul de presedinte al consiliului de administratie pentru Cargus si Urgent Curier. Inainte de a se alatura echipei Abris, Cezar Scarlat a facut parte din echipa dedicata regiunii Europei Centrale si de Est si responsabil pentru Romania la Bridgepoint Capital si Nomura Investment Bank, dupa obtinerea diplomei de MBA de la Wharton School. Anterior, Cezar a lucrat pentru Arthur Andersen in Romania si PricewaterhouseCoopers UK.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri