Tuborg Romania a inregistrat o crestere cu 30 % in volum a vanzarilor, in semestrul I 2006, fata de aceeasi perioada a anului 2005.

Proiectul de dublare a capacitatii de productie a fabricii Tuborg, planificat a se realiza pana in anul 2011, si demarat de compania Tuborg Romania anul acesta, a intrat intr-o noua etapa. Dupa ce faza de extindere a utilitatilor (sistemul de racire, recuperare CO2, tratamentul apelor reziduale etc) s-a incheiat, recent a inceput constructia celei de a doua berarii, care sa poata asigura viitoarea crestere a capacitatii de productie.

De asemenea, constructia Centrului Logistic, care se intinde pe o suprafata de 3,5 hectare, este in curs de finalizare. Centrul Logistic presupune o parcare, o zona destinata incarcarii camioanelor de mica si mare capacitate si un depozit (5.000 m2).

Lunar, cele 55 de fabrici pe care Grupul Carlsberg le detine in intreaga lume sunt supuse unei serii de teste menite sa evidentieze performantele in domeniul productiei, calitatii, protectiei mediului, sanatatii si securitatii in munca impuse de Grup. in urma testelor efectuate in luna iunie 2006, fabrica Tuborg, singura unitate de productie din Romania a Grupului, s-a clasat pe primul loc la nivel mondial, iar in clasamentul final al anului 2005 a ocupat una din primele cinci pozitii.

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala. in perioada ianuarie - iunie 2006, cota de piata a companiei a atins 8,7 %, cu 30 % mai mult decat in primul semestru al anului trecut, iar Tuborg Gold continua sa fie liderul berilor internationale produse sub licenta in Romania, cu o cota de piata de peste 50 %.

Portofoliul companiei Tuborg Romania cuprinde exclusiv marci internationale de bere: Tuborg Gold, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness si Kilkenny. Numarul angajatilor Tuborg Romania depaseste 800 de persoane.