Retailerii Inditex, H&M, Koton si Maxitoys vor deschide magazine in centrul comercial ParkLake, care a ajuns deja la o suprafata inchiriata de 70%. Mall-ul este dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development si urmeaza sa fie deschis in 2016.

Prin semnarea acestor contracte, ParkLake va gazdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din Romania, cu o suprafata de 2.700 metri patrati, precum si toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piata romaneasca: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka si Pull&Bear, care vor ocupa o suprafata totala inchiriabila de peste 6.000 metri patrati, se arata intr-un comunicat al ParkLake, conform Mediafax.

Pana in acest moment, ParkLake a semnat si/sau angajat 70% din suprafata totala inchiriabila. Constructia centrului avanseaza, in acest moment realizandu-se lucrari structurale. Inaugurarea acestuia va avea loc in 2016.
Centrul comercial va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante si un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafata totala inchiriabila de 70.000 metri patrati, investitia ridicandu-se la 180 milioane euro. De asemenea, ParkLake va cuprinde un hipermarket Carrefour de 12.000 metri patrati, reteaua franceza de retail fiind co-proprietar al proiectului.

"Lucram permanent pentru a completa mixul de chiriasi ai ParkLake si speram ca, in curand, sa anuntam noi brand-uri care vor confirma caracterul unic al acestui proiect de referinta", a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu dezvoltarea in Romania.

Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si/sau inchiriaza 82 de centre comerciale si o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea. Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienta pe piata europeana de real estate.

Kaufland: Donatie de un...
Citeste si: Reduceri in toate magazinele Kaufland din Romania


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Parklake Plaza si competitia cu Mega Mall: ce spune Sonae Sierra