Up Romania ( fosta Cheque Dejeuner) emite tichete de masa electronice, care vor circula in paralel cu cele pe hartie. Asa ca angajatatii care primesc de regula tichete de masa de la aceasta companie au acum posibilitatea sa aleaga daca sa primeasca suma aferenta pe un card special. Cu acesta pot plati la orice POS, in magazinele care primesc tichete de masa.

Guvernul a adoptat saptamana trecuta normele pentru emiterea tichetelor de masa in format electronic. Un mare avantaj al acestei decizii este ca romanii pot achita sume mai mici sau mari decat valorea unui tichet (in prezent, 9,35 lei), ceea ce nu este permis la folosirea unui tichet de hartie. In plus, administrarea contului pentru tichetele electronice este gratuita. Mai multe datalii aici despre beneficiile cardului de tichete de masa.

Tichetele de masa in format electronic Cheque Dejeuner, emise de Up Romania, se vor supune acelorasi norme, precum tichetele in format fizic. Astfel, acestea au aceeasi valoare nominala, stabilita prin lege (in prezent, 9,35 lei), se acorda dupa aceleasi reguli - cate 1 tichet pentru fiecare zi lucratoare sau interval de 8h (in cazul angajatilor care lucreaza in ture), sunt destinate exclusiv achizitionarii produselor alimentare, parcurg etape similare din punct de vedere al procesarii comenzii si respecta restrictiile privind interdictia achizitionarii de produse nealimentare, tigari sau bauturi alcoolice.

Tichetul de masa electronic de la Up Romania va fi emis in sub sigla MasterCard si este un card de tip contactless, cu tehnologie sigura si moderna, care ofera o utilizare rapida la comerciantii ce afisaza sigla PayPass, pentru plata sumelor mai mici de 100 de lei, fara a mai fi nevoie de introducerea codului PIN.

Activarea cardului Cheque Dejeuner, precum si accesarea informatiilor despre sold, se pot face prin platforma online, din spatiul personal dedicat fiecarui utilizator, pe baza unui username si a unei parole. Tichetele de masa in format electronic Cheque Dejeuner vor putea fi utilizate, la fel ca si tichetele in format fizic, pentru plati intr-o retea nationala de parteneri afiliati.

"Tichetul de masa in format electronic va fi emis sub forma unui card, ce nu va putea fi insa folosit precum un card bancar pentru retragerea de numerar de la bancomat. Cardul va putea fi utilizat pentru plati in reteaua partenerilor care au contract de acceptare la plata a tichetelor de masa pe suport electronic incheiat cu Up Romania si va oferi o serie de avantaje, precum posibilitatea utilizarii unor fractii din valoarea tichetului de masa", spune Elena Pap (foto), directorul general la compania Up Romania.

In Romania, tichetele de masa reprezinta, principalul beneficiu extra-salarial. Prin acordarea tichetelor de masa, angajatorul beneficiaza de economii de pana la 40%, datorita facilitatilor fiscale. Pentru magazine, aceste tichete de masa electronice aduc decontarea imediata a sumelor utilizate.

Despre Up Romania (fosta Cheque Dejeuner)

In Romania, compania a fost infiintata in 2002 si deserveste peste 20.000 de clienti. Up Romania include tichetele de masa, tichetele cadou, tichetele de cresa si tichetele sociale.

Fondat in anul 1964, de la introducerea in Franta a tichetelor de masa, grupul Cheque Dejeuner este prezent in Franta, Italia, Spania, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Maroc, Polonia, Portugalia, Germania, Turcia si Mexic.

Portofoliul de produse Cheque Dejeuner Romania include tichetele de masa Cheque Dejeuner, tichetele cadou Cadhoc, tichetele de cresa Cheque bebe, tichetele sociale Cheque de Services, tichetele de vacanta Cheque vacances si kiturile cadou EMOVA.

Grupul Up concureaza pe piata tichetelor de masa si tichetelor cadou cu companiile Sodexo si Edenred.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri