Cannabis Ice-Tea, bautura racoritoare lansata recent pe piata romaneasca, detine certificate de atestare din partea a 14 autoritati cu activitate in domeniul sanatatii din mai multe tari europene, care confirma faptul ca produsul nu afecteaza sanatatea umana.

"Asteptam ca rezultatul testelor efectuate de catre Ministerul Afacerilor Interne sa confirme rezultatele testelor altor laboratoare din UE, unde s-au efectuat teste similare", a declarat Dragos Mindreci, directorul de Marketing si Comunicare al Depozitului de Vinuri (DDV).

Pentru a importa C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea, compania care distribuie produsul pe piata romaneasca, DDV, a indeplinit toate procedurile legale impuse de statul roman. DDV a introdus produsul in tara prin Vama Bors, care a emis autorizatia necesara.

C-Ice este o bautura racoritoare vanduta in peste 40 de tari de pe trei continente. Produsul contine, pe langa ingredientele clasice ale ceaiului cu gheata, sirop de flori de canepa (5 %) si extract de flori de canepa (0,0015 %). Proprietatile narcotice ale canabisului au fost eliminate, astfel incat bautura sa nu creeze dependenta.