Loulis a obtinut in primul semestru al anului 2006 un profit de 968.882 lei, in conditiile in care compania a avut pierderi de peste 3 milioane lei in primul semestru al anului trecut, potrivit datelor afisate de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Compania Loulis Romania a obtinut in primul trimestru al anului 2006 profit net de 4,05 milioane lei (1,1 milioane euro), dar a inregistrat pierderi de 491.575 lei in aceiasi perioada a anului trecut, potrivit datelor afisate de BVB. Compania a inregistrat in 2005 pierderi de 7,6 milioane lei (2,1 milioane euro), potrivit raportului Loulis pe 2005.

Loulis Group e specializata in produsele pe baza de faina si este activa in industria moraritului si panificatiei. Pana in momentul de fata, actionarii din Grecia ai companiei sustin ca au facut investitii de peste 80 milioane euro in afacerea din Romania. Cifra de afaceri a Loulis este de 71 milioane lei, potrivit datelor afisate de companie pe site-ul oficial.

Compania Loulis este listata la Bursa in categoria a II-a. Loulis a fuzionat in 2006 prin absorbtie cu Titan, fapt ce a dus la majorarea capitalului social subscris si varsat cu peste 13 milioane lei, pana la 40,8 milioane lei, in urma fuziunii. Loulis are o valoare de piata de 110 milioane lei, care echivaleaza cu 0,17% din capitalizarea totala a Bursei. Actiunile Loulis nu mai fost tranzactionate pe Bursa din 23 decembrie 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri