Vrei sa creezi un ecosistem de inovatie in organizatia in care lucrezi sau in echipa pe care o conduci? Acest lucru este posibil prin crearea unui impact asupra culturii organizationale.

“Poti crea un ecosistem de inovatie in organizatia ta prin schimbarea felului in care este vazuta inovarea. Inovarea este o resursa existenta in orice companie, nu doar in cele cu mari bugete de R&D. Poti face acest lucru prin organizarea de actiuni care sa faca organizatia innovation-friendly”, spune Mihai Svasta, Managing Partner al companiei Integrated Consulting Group Romania.

Mihai Svasta, invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360, a oferit mai multe recomandari utile celor care vor sa inoveze in proiectele de business. Urmareste materialul VIDEO de mai sus si afla detalii despre exempe concrete de inovare in business.

“Eu nu cred in inovarea care se cumpara. Similar, nu cred in inovarea transmisa de la sediul central al unei multinationale. Cred ca de la sediul central poate fi transmisa preocuparea si necesitatea inovarii, dar apoi aceasta se va derula local”, afirma Mircea Svasta.

Seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din saptamana 2-7 februarie este dedicata INOVATIEI IN BUSINESS. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea managerilor, antreprenorilor si consultantilor invitati in studio-ul TV al wall-street.ro.

Citeste si
Mihai Svasta (ICG): Inovarea este o resursa. Atentie cum o folosesti!
Setari Cookie-uri