Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga este un volum compus din fragmente de jurnal adaptate, eseuri mai vechi si amintiri, pe un ton neasteptat de vesel si totusi intim, in care autorul isi concentreaza atentia asupra unui subiect deosebit: alergarea pe distante foarte lungi, un stil de viata pe care Murakami insusi l-a adoptat. Este un subiect radical diferit de cele cu care cititorii fideli s-au obisnuit pina acum, lipsit de tentele fabuloase sau suprarealiste. Este, dimpotriva, o carte despre incrincenarea extrema a unui spirit uman care isi infringe slabiciunile sistematic si isi exerseaza vointa dincolo de culmile banuite.

Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga este o explicatie plina de gratie pe care Murakami o ofera pentru multe dintre ideile obsedante din scrierile anterioare, redata prin abilitatea sa caracteristica de a face conexiuni neasteptate. Alergarea se poate rezuma intr-adevar la a pune un picior in fata altuia pe pamint, dar, cum deseori este cazul in opera autorului, obiectele terestre au tendinta de a-si lua zborul.” (New York Sun)

Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga costa 16,72 lei.

Cartea aceasta mi-a schimbat viata!

"Haruki Murakami povesteste despre felul in care reuseste sa scrie. Ingredientele esentiale in acest proces, dar si in inovare, sunt concentrarea si anduranta. Cartea aceasta mi-a schimbat viata!". (Mihai Svasta, Integrated Consulting Group)

O alta carte recomandata de Mihai Svasta pe zona de inovatie este Creative Confidence: Unleashing the Creative Potential Within Us All pe care o gasesti la okian.ro.