Casa de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii o numeste pe Ioana Sarbu (34 ani) la conducerea diviziei de consultanta fiscala.

Ioana Sarbu este consultant fiscal si membru CCFR, cu o experienta de peste 11 ani in domeniu si fost senior tax manager la Mazars si EY, pune astfel bazele DS Tax Advisory Services.

La scurt timp dupa anuntul separarii de firma de audit si consultanta financiara Mazars, societatea de avocatura comunica noile planuri de dezvoltare, care includ deschiderea unui departament fiscal.

Ioana Sarbu are experienta in acordarea de servicii de consultanta fiscala si financiar-contabila, cum ar fi impozite directe si indirecte, structurare fiscala in cazul fuziunilor si achizitiilor, suport in relatia cu autoritatile fiscale si reprezentare in cadrul inspectiilor fiscale. De asemenea, ea a coordonat si operatiuni de restructurare si proiecte de due diligence fiscale si financiare.

Ioana Sarbu este membra ACCA, CCFR, CAFR, CECCAR si ANEVAR. Trainer autorizat, elaboreaza si sustine diverse seminarii si traininguri pe diverse teme contabile si fiscale.

Anterior, ea a lucrat pentru RSM Hemmelrath (care a fuzionat cu Mazars in 2007), iar din septembrie 2013 pentru Ernst & Young Cluj si Timisoara, coordonand activitatea de consultanta fiscala din regiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »


Setari Cookie-uri