Casa de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii o numeste pe Ioana Sarbu (34 ani) la conducerea diviziei de consultanta fiscala.

Ioana Sarbu este consultant fiscal si membru CCFR, cu o experienta de peste 11 ani in domeniu si fost senior tax manager la Mazars si EY, pune astfel bazele DS Tax Advisory Services.

La scurt timp dupa anuntul separarii de firma de audit si consultanta financiara Mazars, societatea de avocatura comunica noile planuri de dezvoltare, care includ deschiderea unui departament fiscal.

Ioana Sarbu are experienta in acordarea de servicii de consultanta fiscala si financiar-contabila, cum ar fi impozite directe si indirecte, structurare fiscala in cazul fuziunilor si achizitiilor, suport in relatia cu autoritatile fiscale si reprezentare in cadrul inspectiilor fiscale. De asemenea, ea a coordonat si operatiuni de restructurare si proiecte de due diligence fiscale si financiare.

Ioana Sarbu este membra ACCA, CCFR, CAFR, CECCAR si ANEVAR. Trainer autorizat, elaboreaza si sustine diverse seminarii si traininguri pe diverse teme contabile si fiscale.

Citeste si:
Tiriac Auto are un nou CEO
Tiriac Auto are un nou CEO

Anterior, ea a lucrat pentru RSM Hemmelrath (care a fuzionat cu Mazars in 2007), iar din septembrie 2013 pentru Ernst & Young Cluj si Timisoara, coordonand activitatea de consultanta fiscala din regiune.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Centrul de RPA al EY Romania din Bucuresti are peste 60 de clienti