Regiotrans SRL a anuntat, luni dupa-masa, ca isi intrerupe activitatea pe o perioada nedeterminata fara, insa, a specifica motivele din spatele acestei decizii. Regiotrans este implicata in dosarul mitelor de la CFR, iar omul de afaceri Costel Comana, care controla Regiotrans, s-a sinucis.

„Stimati calatori, REGIOTRANS SRL este obligata sa intrerupa activitatea de transport feroviar de calatori, incepand cu data de 17.03.2015 si pana la o data pe care o vom comunica in timp util. Va asiguram ca intreprindem toate diligentele necesare in vederea inlaturarii acestui inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Conducerea SC Regiotrans SRL”, se arata in mesajul companiei.

De fapt, Autoritatea Feroviara a descoperit mai multe probleme tehnice la garniturile acestei companii. Regiotrans si-a pierdut certificatul de siguranta dupa ce au fost descoperite probleme tehnice la 29 de automotoare. Compania are un parc rulant de 222 de automotoare, locomotive si vagoane, scrie NewsBV.ro.

Potrivit datelor oficiale raportate de companie la Ministerul de Finante, afacerile Regiotrans au crescut vizibil in ultimii ani, ajungand ca in 2013 sa depaseasca pragul de 50 de milioane de euro, in crestere cu circa 10% fata de anul anterior.

Conform informatiilor publice, Regiotrans inregistra in 2008 afaceri de circa 18 milioane de euro si circa 400 de angajati, ajungand ca in 2013 sa aiba peste 50 de milioane de euro si aproape 1.000 de angajati. Mai mult decat atat, Regiotrans a reusit ca pe parcursul crizei sa ramana o companie profitabila, doar in 2012 inregistrand pierdere de aproximativ 9 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri