"Am inceput sa lucrez din anul II de facultate, intr-un domeniu nou, ca director de vanzari la o tipografie. Dupa 8 ani petrecuti in acelasi loc acumuland suficienta experienta si observand cerintele pietei am considerat ca este timpul sa-mi deschid un business si sa ofer clientilor, lucrari corecte si la timp , asa a luat fiinta NEW BUSINESS STYLE. In primul rand consider ca asa mi-am castigat clientii prin rapiditatea in care le livram comenzile ! Tin minte ca aveam telefonul mobil deschis tot timpul, si ma sunau clientii si la ora 22 sa-mi dea o comanda urgenta” spune Alexei Ovidiu director general NEW BUSINESS STYLE.

In peisajul tipografiilor din Bucuresti, NEW BUSINESS STYLE transforma proiectele si ideile clientilor sai intr-un produs finit, putand imprima aproape orice chiar si cantitati foarte mici, avand si print digital :
Flyere
Reviste
Mape de prezentare
Cataloage prezentare
Carti de vizita
Tipizate scolare/ Tipizate medicale/Tipizate contabile
Plicuri personalizate

NEW BUSINESS STYLE incearca sa vina cu ceva in plus pe piata – timpul de livrare foarte scurt!

La NEW BUSINESS STYLE incercam sa preintampinam nevoile clientilor nostri si sa le oferim servicii personalizate, in functie de cerintele lor, dar si de bugetele de care dispun. Intelegem ca partea de tiparire si marketing reprezinta doar un punct in afacerea lor, asa ca ne straduim sa le oferim cea mai buna varianta ” spune Alexei Ovidiu director general.

Tocmai de aceea, NEW BUSINESS STYLE ofera nu doar consultanta clientilor sai, ci si servicii si produse variate:
“ Ca in orice business exista perioade mai slabe, si m-am gandit ce sa mai ofer clientilor existenti pe langa tipar , asa ca in urma cu doi ani am inceput sa import din China produse promotionale si decoratiuni ! Asa ca am deschis doua magazine online: cadouriro.ro specializat pe produse promotionale si egalleria.ro care ofera o gama foarte variata de tipuri de tablouri si decoratiuni.”

Oricat de neinsemnat ar parea un serviciu pentru un client, pentru echipa NEW BUSINESS STYLE acel lucru este tratat cu seriozitate maxima. Spre exemplu, timpul clientilor este foarte important, pentru a da o comanda, o pot face prin e-mail, telefon iar livrarea este gratuita indiferent de cantitatea comandata!
Totodata, echipa NEW BUSINESS STYLE lucreaza alaturi de client pentru a selecta metoda de imprimare cea mai potrivita pentru proiectul si bugetul acestuia.

“Tot ceea ce facem are ca obiectiv oferirea de produse de cea mai buna calitate si servicii, in timp util si la un pret cat mai mic. Promitem sa ne ascultam clientii si sa ii ajutam sa isi atinga obiectivele de afaceri, satisfacand si depasind asteptarile lor. Dorim sa venim in sprijinul clientilor cu solutii care sa le asigure: cresterea vanzarilor, atragerea de noi clienti , fidelitatea clientilor existenti Va rugam sa vizitati sectiunile site-urilor noastre pentru a afla amanunte despre serviciile noastre si detalii despre eventuala noastra colaborare. ” mentioneaza Alexei Ovidiu, director general NEW BUSINESS STYLE.

Date de contact:
www.fabricaambalaje.ro
www.cadouriro.ro
www.egalleria.ro

Telefon: 0724388478

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri