Daca te-ai plictisit sa oferi traditionalul cos de Paste si vrei ca anul acesta sa-ti surprinzi placut colegii, daruieste-le un cadou elegant si vei fi cel mai apreciat iepuras de Paste. Cardul Compliments® este cel mai frumos cadou pe care il poti oferi pentru ca vine la pachet cu libertatea celui care il primeste de a cumpara orice isi doreste.

Si pentru ca esti un iepuras de Paste deosebit, prin oferirea cardului Compliments® iti daruiesti si tie un cadou binemeritat, pentru ca ai parte de beneficii si avantaje relaxante. Sumele acordate in limita a 150 lei/ angajat sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale. Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%!

Cardurile Compliments sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Dar ce-ai zice daca ai avea chiar mai mult de castigat?
Ai citit bine, avantajele produselor Edenred nu se opresc aici. Comanda acum carduri pentru angajatii tai si vei beneficia de oferta speciala: tarif ZERO la costul de emitere al cardului.
Afla mai multe despre cardul Compliments si despre oferta speciala!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri