Consiliul de Supraveghere al companiei OMV Petrom a numit-o pe Lacramioara Diaconu-Pintea la conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate, in locul lui Cristian Secosan, al carui mandat a expirat, si a modificat denumirea diviziilor de afaceri.

Deciziile au fost adoptate marti de Consiliul de Supraveghere al companiei de petrol, gaze si electricitate. Mandatul lui Pintea va intra in vigoare in 17 aprilie, se arata intr-un comunicat al OMV Petrom.

Pintea lucreaza in companie de 17 ani si a fost implicata in proiectul constructiei centralei electrice Brazi inca de la inceput, investitie de peste 500 milioane de euro.

Redenumirea segmentelor de activitate ale OMV Petrom a fost facuta fara a modifica modul de organizare a companiei si a fost luata pentru a reflecta denumirile segmentelor de activitate la nivelul grupului austriac OMV, actionarul majoritar al OMV Petrom, si pentru a facilita comparabilitatea rezultatelor financiare raportate in sistem IFRS.

Noua denumire a segmentului de Explorare si productie este Upstream, cel de Rafinare si marketing s-a transformat in Downstream Oil, iar segmentul de Gaze si Energie a devenit Downstream Gas.

OMV Petrom: Mediul legislativ...
Citeste si: OMV Petrom amana investitii de miliarde in Marea Neagra. Cauza?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tiriac Auto are un nou CEO