Proprietarul firmei Killer SRL din comuna suceveana Horodnic de Jos, Alexandru Scheul, care are o fabrica de preparate din carne si 21 de magazine in mai multe localitati din tara, a declarat ca refuza sa inchida magazinul unde inspectorii ANAF au gasit un minus in gestiune de 50 de lei.

Scheul a declarat, potrivit Mediafax, ca s-a ajuns prea departe in ceea ce priveste controalele ANAF si ca firma sa a fost amendata cu 5.000 de lei si cu inchiderea unui punct de lucru timp de o luna, dupa ce, in 19 martie, inspectorii antifrauda au gasit un minus in gestiunea unui magazin de 50 de lei. "Nu erau in plus, erau in minus", a explicat Scheul.

El a adaugat ca a doua zi, la un control facut la un alt magazin, s-au gasit in casa 14 bani in plus. "M-a umflat rasul. Ditamai bugetarii sa numere banutii din casa si sa gaseasca 14 banuti in plus", a spus proprietarul firmei.

El a adaugat ca asteapta sa primeasca prin posta decizia de sanctionare si ca va inchide pentru o zi magazinul, va contesta deciza, si apoi va redeschide magazinul cu orice risc.

"Chit ca ma leaga, macar stiu ca e pentru o cauza dreapta. Imi risc libertatea, dar macar cineva trebuie sa arate abuzurile. E bataie de joc. Nu stiu cat mai poate lumea sa mai rabde", a declarat Scheul.

El a spus ca pana acum s-a supus legii, dar ca in prezent ceea ce se intampla ii afecteaza demnitatea. "Cand stiu ca am dreptate nu tac", a mai declarat Scheul.

El a aratat ca modul in care se fac controalele de la ANAF ii va afecta pe multi romani, in special pe cei saraci, care mergeau la magazin si luau marfuri pe datorie.

"Cei care erau trecuti la carnet sunt acum condamnati la moarte ca nu vor putea sa ia nimic din magazin", a mai spus Scheul.
avand o cifra de afaceri de 16 milioane de euro si doua sute de angajati.

“Exportam 20% din productie catre tari din Uniunea Europeana – Marea Britanie, Irlanda, Italia, Belgia. Anul trecut am platit la bugetul de stat 2,25 milioane de euro impozite si taxe. Am 200 de angajati cu contracte de munca, pentru care platesc in fiecare luna contributiile la buget – sanatate, pensii, somaj, impozit pe salarii. Daca vor sa ma lege pentru acest lucru, sa o faca”, spune Alexandru Scheul, potrivit Obiectiv de Suceava.

SC Killer SRL Horodnic de Jos produce preparate din carne si are 21 de magazine in Radauti, Suceava, Botosani, Bucuresti dar si in alte localitati si exporta 20 la suta din productie catre tari din Uniunea Europeana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri