Pe 27 mai, Trend Consult organizeaza a doua editie a Sales Performance Summit, un eveniment unic in Romania, dedicat impartasirii celor mai bune practici pentru obtinerea performantei in vanzari.

„Sales Performance Summit 2015 va pune in discutie dinamica deciziilor si a strategiilor pe care trebuie sa le gestionam in procesul de vanzare si cum aceasta dinamica influenteaza in cele din urma performanta in business. Tema de anul acesta are la baza ultimul studiu global realizat de catre MHI Research Institute – Sales Performance Best Practices 2015 – ale carui rezultate si concluzii vor fi prezentate in exclusivitate in cadrul evenimentului”, a declarat Marius Decuseara Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult.

Invitatul special al evenimentului este Tamara Schenk, Director de Cercetare pentru Europa al MHI Research Institute, companie care realizeaza cel mai prestigios studiu global despre performanta in vanzari, studiu la care iau parte peste 2000 de companii. Tamara Schenk are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, consultanta si dezvoltare de strategii si programe din diferite industrii si este considerata de catre publicatia Top Sales World unul dintre cei mai influenti profesionisti din sectorul Sales & Marketing.

Panelul de speakeri va fi completat de Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania), Dana Demetrian (Vicepresedinte, BCR), Dan Stefan (General Manager Autonom), Warga Enayati (fondator Regina Maria), Horatiu Cocheci (Senior Manager, PWC Romania) si Marius Decuseara Brandenburg (Managing Partner, Trend Consult)

Sales Performance Summit va avea loc pe 27 Mai, la Hilton Athenee Palace, incepand cu ora 09:00. Inscrierile la conferinta se fac accesand acest link.

Conferinta Sales Performance Summit este organizata de catre Trend Consult cu sprijinul Miller Heiman – The Sales Performance Company.

Trend Consult este lider al pietei de training si consultanta in vanzari, cu operatiuni in Romania, Austria si Polonia.

In 2015, Trend Consult aniverseaza 15 ani de activitate, performanta si inovatie in consultanta de business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri