Nespresso, jucator in domeniul cafelei portionate premium, a intra in ianuarie pe piata din Romania si vrea ca la inceputul lunii iunie sa lanseze magazinul online precum si serviciul de asistenta telefonica. Primul Nespresso Boutique din Bucuresti isi va deschide portile spre finalul verii.

„Clientii profesionali din Romania s-au bucurat deja, in ultimii 5 ani, de cafeaua de cea mai inalta calitate Nespresso si au fost extrem de multumiti de produsele noastre. Dorim acum sa le oferim tuturor iubitorilor de cafea experienta inegalabila a unei bauturi exceptionale, chiar la ei acasa, experienta de care beneficiaza deja alte 62 de tari la nivel global” a afirmat Christophe Cornu, director executiv comercial al Nestlé Nespresso.

Nespresso este acum unic distribuitor al produselor Nespresso Business Solutions destinate birourilor, hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor de top din Romania. Nespresso ofera clientilor sai din segmentul profesional o gama diversificata de cafele Grands Crus de cea mai inalta calitate si aparate dedicate, asigurandu-le in acelasi timp servicii si solutii personalizate, pentru a le satisface nevoile specifice. "In calitate de partener recunoscut al restaurantelor de lux din intreaga lume, suntem nerabdatori sa dezvoltam relatii cu localurile romanesti specializate in gastronomie fina. Astfel, dorim sa aducem in birouri si in hoteluri si restaurante de inalta clasa cea mai buna cafea, o experienta rafinata pentru angajati si oaspeti”, a declarat Sonia Nastase, country manager Nespresso Romania.

Din recolta mondiala de cafea, numai 1-2% indeplineste cerintele stricte de calitate si profil aromatic stabilite de Nespresso pentru sortimentele sale Grands Crus. Brandul ofera o gama de 23 de sortimente Grands Crus pentru a fi savurate acasa si 10 sortimente Grands Crus pentru clientii din segmentul de afaceri.

Consumatorii din Romania vor putea achizitiona incepand cu luna iunie sortimentele de cafea Nespresso Grands Crus, aparatele de cafea si accesoriile prin intermediul Clubului Nespresso: online si prin serviciul exclusiv de asistenta telefonica. Primul Nespresso Boutique din Bucuresti isi va deschide portile pe Calea Dorobantilor spre finalul verii. „Lansarea Nespresso pe piata din Romania reflecta increderea pe care o avem in economia romaneasca. Aproximativ 90% dintre romani beau cafea. In ultimii ani, obiceiurile lor au devenit mai sofisticate, si, ca urmare, piata cafelelor de specialitate a cunoscut o crestere puternica. Suntem de parere ca potentialul in Romania pentru cafeaua portionata premium Nespresso este semnificativ,” a adaugat Sonia Nastase.

Nestlé Nespresso are sediul in Lausanne, Elvetia, isi desfasoara activitatea in 62 de tari si are peste 10.500 de angajati. In 2014, compania opera o retea globala de vanzare cu amanuntul, formata din peste 400 de magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri