Plus a inaugurat la Navodari cel de al 23-lea magazin de tip discount din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de euro.
Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.080 metri patrati, dintre care 840 metri patrati suprafata de vanzare si 240 metri patrati spatii aferente.

Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 82 de locuri de parcare.

"Reteaua Plus este prezenta deja cu un numar de 22 de magazine in Romania si intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte 15 magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel national", a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania.

Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.000 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Pe langa aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. La acestea se adauga alte 26 de produse destinate diabeticilor, constand in branduri germane si autohtone precum: Santos, Gber, Pea, Frankonia si Rauch.

"Navodari este un oras cu o economie dezvoltata si, implicit, cu un consumator matur. Obiectivul nostru este acela de a oferi permanent servicii si produse la cele mai inalte standarde" a declarat Scarlat Iuliana, sef de magazin Plus Navodari.

Prezenta retelei Plus in Navodari se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 30.000 de locuitori.

Plus este un brand care exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.000 de magazine si peste 38.000 de angajati in noua tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania).


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Interviu inedit cu seful Delamode despre revenirea pietei de logistica