Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj si amenajari interioare, companie cu afaceri care anul trecut au depasit 760 mil. euro, a inaugurat in cursul diminetii zilei de vineri magazinul situal in estul Capitalei, pe bulevardul Pallady, prima deschidere a retailerului roman din acest an, si totodata a doua cea mai mare investitie de pana acum a companiei bacauane pe plan local, dupa cea din cartierul bucurestean Colentina.

Dedeman a investit nu mai putin de 18,3 milioane de euro in noul spatiu comercial situat la iesirea spre autostrada Soarelui (A2). Magazinul Dedeman Pallady are o suprafata construita de peste 16.000 mp si a creat peste 220 de locuri noi de munca.

deschidere Dedeman Theodor Pallady

Lucrarile la cea de-a 41-a unitate a lantului de magazine pentru casa si gradina detinut de fratii Dragos si Adrian Paval au inceput inca din toamna anului trecut. Mai mult, Dedeman a demarat la inceputul lunii noiembrie a anului trecut o ampla campanie de recrutare.

deschidere Dedeman Theodor Pallady

Magazinul Dedeman Pallady, luat cu asalt inca de la primele ore ale diminetii

Magazinul Dedeman Pallady a fost deschis la 8 dimineata, iar o ora mai tarziu parcarea deja era plina de masini, cozile din magazin intinzandu-se pe cativa zeci de metri.

deschidere Dedeman Theodor Pallady

Pentru locuitorii cartierelor situate in vecinatate, asa cum este cazul Dristor sau Titan, chiar si Pantelimon, inaugurarea magazinului Dedeman Pallady vine intr-un moment in care in zona nu se mai gasesc alte magazine de profil, asta desi la cateva sute de metri se afla Arabesque, retailer axat mai mult pe servicii B2B.

Dupa plecarea OBI din Romania, din vara anului trecut, bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, a ramas singura iesire spre o autostrada din Bucuresti neacoperita de un retailer specializat in bricolaj, iar magazinul Dedeman va fi in momentul de fata singurul specializat in amenajarea casei si gradinii din zona de Est a Capitalei, iesirea spre autostrada A2, excluzand aici, bineinteles, activitatea Arabesque, o alta companie specializata in distributia de materiale de constructii, dar care ofera preponderent servicii B2B.

deschidere Dedeman Theodor Pallady

Prin noua inaugurare, Dedeman ajunge la un total de 41 de spatii comerciale la nivel local, retailerul urmand sa inaugureze alte noi magazine in acest an, planuind sa ajunga la circa 50 de magazine pana la finalul anului viitor.

Despre planurile Dedeman si ce urmeaza pentru cel mai mare retailer de bricolaj pe plan local, intr-o analiza mai ampla care va aparea in editia de luni a wall-street.ro.

Sursa foto: Patrick Vrabie | Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri