Trend Consult, una dintre cele mai mari companii de consultanta in vanzari si training din Romania, anunta vanzari de 650.000 de euro in primele trei luni ale anului 2015, in crestere cu 12% fata de perioada similara a anului trecut.

"Inceputul lui 2015 a fost foarte bun pentru piata de consultanta in vanzari si training. Suntem optimisti ca ne vom atinge obiectivele stabilite si in acest an, iar acest lucru presupune o crestere de 10% a cifrei de afaceri, fata de rezultatele din 2014. In ceea ce priveste vanzarile, in primele trei luni am atins 45% din ceea ce ne-am propus pentru acest an” a declarat Marius Decuseara-Brandenburg, managing partner Trend Consult.

In primul trimestru al anului 2015, din totalul proiectelor contractate in valoare cumulata de 650.000 de euro, Trend Consult a livrat deja clientilor proiecte in valoare de 300.000 de euro, ceea ce reprezinta 21,5% din targetul stabilit pentru anul 2015.

• 52% Servicii de training in Leadership & Soft Skills;
• 33% Servicii de consultanta si training in vanzari;
• 15% Servicii de Teambuilding & Conferinte.

Avand in vedere importanta intelegerii modului in care se iau deciziile de cumparare si a impactului acestora in definirea strategiilor de vanzari, Trend Consult organizeaza pe 27 mai, la Bucuresti, cea de a doua editie a Sales Performance Summit, un eveniment dedicat exclusiv liderilor si managerilor din vanzari. Invitatul special al summit-ului, Tamara Schenck de la MHI Research Institute, va prezenta in exclusivitate rezultatele si concluziile studiului aplicat pe 2000 de companii de top din intreaga lume.

Trend Consult are operatiuni in Romania, Austria si Polonia. In 2014 a anuntat o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de rezultatele din anul 2013.

In 2014, Trend Consult a furnizat servicii catre peste 50 de companii, printre care se numara: Autonom, Banca Comerciala Romana, Bergerat Monoyeur Group, Biofarm, Coca-Cola HBC Romania, GDF SUEZ Energy Romania, Honeywell International, ING Bank Romania, Kaufland, GSK Romania, Farmexpert DCI, Orange, Provident Financial, Raiffeisen Bank, Dacia Renault Romania, REWE Romania, Telekom Romania, WWF.

Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt Ascendis, CBC Romania, Equatorial (Achieve Global), Human Invest, Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.

Sursa foto: Training/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri