Ionut Simion (foto) va prelua de la 1 iulie functia de country managing partner al PwC Romania detinuta timp de 11 ani de Vasile Iuga, care va continua activitatea in companie pe pozitia de cluster leader al PwC in Europa de Sud-Est.

Simion s-a alaturat PwC Romania in 2000 si a devenit partener in cadrul departamentului de consultanta fiscala si juridica al PwC Romania in anul 2007. De-a lungul timpului el s-a implicat in activitati din domeniul preturilor de transfer, in structurarea fiscala internationala, precum si in proiecte de fuziuni si achizitii. El a fondat si a coordonat echipa specializata in analiza preturilor de transfer a PwC Romania, acordand consultanta unora dintre cele mai mari companii romanesti si internationale. Simion a facut o specializare in domeniul preturilor de transfer timp de sase luni la biroul PwC din New York. Incepand cu anul 2012, a coordonat departamentul de taxe al PwC de la Chisnau, Republica Moldova.

Doctor in Economie, Simion preda in prezent la Academia de Studii Economice din Bucuresti in cadrul unui program de masterat in fiscalitate. Este membru al Asociatiei Internationale de Fiscalitate (IFA), membru asistent in cadrul Forumului mixt al Uniunii Europene privind preturile de transfer si al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Vasile Iuga s-a alaturat PwC Romania la momentul infiintarii firmei, in anul 1991. A devenit partener in 1997 si a fost country managing partner al PwC Romania incepand cu 2004, coordonand peste 650 de angajati in cinci birouri. Din 2005 este membru al consiliului director al PwC pentru Europa Centrala si de Est (CEE - regiune care include 30 de tari, cu peste 7.500 angajati). In 2008, Iuga a fost numit managing partner al PwC pentru Europa de Sud-Est (SEE - regiune care acopera 11 tari, cu peste 1.100 de angajati).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri