Placerea de a bea cafea este, mai presus de toate, o chestiune de gust. Cu toate acestea, combinatia dintre calitatea cafelei si aparat este esentiala atunci cand se pregateste un Espresso, Macchiato, Caffe Latte sau Cappucino.

Marii procesatori de cafea si inginerii elvetieni de la Cremesso au lucrat impreuna pentru a oferi consumatorilor o experienta unica, demna de maestrii Barista.

Espressoarele cu capsule Cremesso au fost create pentru a satisface nevoia celor ce doresc sa savureze o cafea premium in confortul propriei case, rapid si fara batai de cap. Aparatele Cremesso sunt usor de folosit, nu necesita curatare si permit o preparare a cafelei la cele mai inalte standarde.

Sistemul inovator al capsulei precum si aparatul sofisticat au fost dezvoltate ca un tot unitar. Asta inseamna ca toate componentele sunt perfect reglate unele pentru celelalte, asigurand o ideala dezvoltare a aromei de cafea.

Avantajele Cremesso:

1. Calitate barista la tine acasa
Cu aparatul de cafea cu capsule Cremesso, poti crea un espresso perfect, intocmai ca un adevarat profesionist. Si poti face asta acasa, in propria ta bucatarie!

2. Presiune de 19 bari pentru o crema perfecta
Pentru a face un espresso perfect, presiunea este foarte importanta. 19 bari este considerata a fi presiunea ideala pentru un aparat de cafea pentru ca permite eliberarea tuturor aromelor dintr-o capsula. Espressoarele Cremesso sunt singurele aparate de cafea cu pompa de 19 bari din piata.

3. Timp de incalzire de doar 15 secunde
Cand vine vorba de timpul de incalzire, aparatele Cremesso sunt cele mai rapide din piata. Asta te ajuta sa economisesti timp si reduce consumul de energie. In doar 15 secunde, aparatul Cremesso este pregatit sa faca cafea.

4. Capsule fara aluminiu
Capsulele Cremesso sunt facute din polipropilena si pot si aruncate impreuna cu gunoiul menajer.

5. 60 de ani de experienta
Delica AG, procesatorul cafelei Cremesso, detine peste jumatate de secol de experienta in domeniu. De 60 de ani, cafeaua este prajita, macinata si ambalata intr-un mod avantajos pentru consumator in Birsfelden, langa Basel.

6. Aromasafe
Capsulele Cremesso contin blend-uri de cafea atent selectionate si inglobeaza peste 1000 de arome. Capsulele Cremesso protejeaza aceste arome si au fost concepute pentru a va oferi un gust asemenea cafelei proaspat macinate.

7. Concept Energy Save
Conceptul “Energy Save” asigura aficientizarea maxima a consumului de energie. Acest concept unic de optimizare energetica garanteaza ca, in final, se consuma minimul absolut de electricitate. In modul stand-by, espressoarele Cremesso consuma mai putin de 0,3 Watt pe ora. Per ansamblu, consumul energetic este cu 60% mai scazut decat pentru un aparat cu eticheta energetica “A”.

8. Origini Elvetiene
Elvetia este recunoscuta pentru calitatea extraordinara a produselor si maestria inginerilor sai iar aparatele Cremesso nu se abat de la aceasta regula, fiind create din materiale de cea mai inalta calitate.

9. Prepararea ceaiului
Cremesso nu ofera doar cafea, ci este si primul sistem de cafea cu capsule cu pompa de 19 bari care ofera si ceai, prin acelasi aparat.

Espressoarele Cremesso sunt un exemplu perfect al modului in care concentrarea pe functionalitate duce la proiectarea celor mai frumoase forme. Asemenea cafelei din fiecare capsula, aparatul este o declaratie clara, redusa la ceea ce este esential: placerea pura.

Pentru mai multe detalii despre aparatele si capsulele Cremesso accesati www.SwissEspresso.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri