MedLife, unul din principalii jucatori de pe piata de servicii medicale private din Romania, a deschis cel de-al patrulea spital din Capitala in cartierul Titan. Investitia in MedLife Titan s-a ridicat la 1,4 mil. euro.

Prin deschiderea spitalului MedLife Titan compania ajunge la un numar de noua unitati spitalicesti in toata tara, cea mai mare acoperire a unui operator medical privat pe acest segment, din Romania. Noul spital este rezultatul unei investitii de 1,4 milioane de euro si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si investigatii in regim de spitalizare de zi, in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pacientii avand posibilitatea de a accesa serviciile oferite in cadrul spitalului pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

medlife titan„Deschiderea noului spital MedLife Titan reprezinta, pe de o parte, raspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, in cei patru ani de la inaugurare, au fost diagnosticati si tratati peste 90.000 de pacienti, dar si o reconfirmare a expertizei noastre pe zona spitaliceasca si o adaptare a medicinei private din Romania la rezolvarea in cel mai scurt timp a problemelor pacientului. Pana in prezent, investitia in cele doua proiecte din zona Titan, hyperclinica si spital, s-a ridicat la valoarea de 2,2 milioane de euro. In perspectiva, spitalul MedLife Titan se va dezvolta cu servicii medicale in regim de spitalizare continua, extinzand, astfel, gama patologiei rezolvate”, a declarat Mihai Marcu, presedinte CA MedLife.

medlife titanNoul spital se intinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafata de 1.800 metri patrati. Acesta dispune, in prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o sectie medicala, unde vor fi evaluate cazuri de medicina interna, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie si o sectie de chirurgie de zi, unde se pot efectua interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, ginecologie si urologie. Spitalul dispune de un bloc operator cu o sala de operatie unde se poate efectua orice tip de interventie chirurgicala, sectie de anestezie si terapie intensiva, dotata cu aparatura performanta, precum si echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgenta.

medlife titanPrintre echipamentele care se gasesc in dotarea spitalului, se numara: litotritor Storz (aparat folosit in interventiile urologice, prin care se realizeaza tratamentul modern al calculilor renali, de care pacientii pot beneficia la Spitalul Titan ca serviciu in contract cu CASMB); electrocauter Erbe de inalta frecventa, pentru electrochirurgie medie monopolara si bipolara; linie endoscopica Olympus si toate accesoriile aferente unor proceduri complexe endoscopice, fibroscop Storz pentru investigatiile ORL.

In prezent, MedLife este operatorul medical privat cu cel mai mare numar de spitale si unitati spitalicesti din tara. Spitalul multidisciplinar Life Memorial Hospital, primul si cel mai mare spital din portofoliu, a fost inaugurat in anul 2007 si are o capacitate de 203 paturi. In anul 2011 au fost inaugurate alte cinci spitale, respectiv Spitalul multidisciplinar MedLife Brasov, Spitalul de Pediatrie MedLife Bucuresti, Spitalul de Ortopedie MedLife Bucuresti, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie MedLife Eva Brasov si Spitalul pluridisciplinar MedLife Genesys Arad, ultimele doua reprezentand achizitii. Anul 2015 adauga in portofoliul MedLife alte doua unitati spitalicesti – una in Craiova, parte a grupului Sama, care s-a concretizat in urma tranzactiei finalizate in luna februarie si o alta unitate in Iasi – parte a programului de extindere MedLife Iasi. Spitalul MedLife Titan este cel de-al noualea din reteaua companiei.

Medlife TitanCele noua unitati spitalicesti reunesc 23 de sali de operatie si un numar de 610 paturi. Pana in prezent, peste 45.000 de interventii chirurgicale si peste 17.000 de nasteri au fost realizate in spitalele MedLife.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996. Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 13 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 18 laboratoare proprii de analize, 9 unitati spitalicesti in Bucuresti, Brasov, Craiova si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecologie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta cu specializare unica, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toata tara. MedLife a finalizat in luna februarie a.c. achizitia a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odata cu aceasta tranzactie, MedLife devine primul operator medical cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii, avand amprenta nationala.

Pe piata clinicilor si spitalelor private mai activeaza si Regina Maria, Medsana, Gral Medical

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri