Citeste si

Actionarii combinatului siderurgic Resita au aprobat schimbarea denumirii societatii din SC Combinatul Siderurgic Resita SA in TMK Resita, informeaza NewsIn. Totodata, actionarii companiei au decis si schimbarea denumirii adminsitratorului unic, din SC Artrom SA in SC TMM Artrom.

Combinatul din Resita are un capital social de 237,5 milioane lei. Principalul actionar este compania Sinara Handel GmbH care controleaza 99,49% din capital. Compania este specializata in productia de metale feroase sub forme primare si cea de feroaliaje.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

Combinatul a inregistrat in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de 178,2 milioane lei, de aproape trei ori mai mare decat cifra de afaceri de 68,2 milioane lei, raportata pentru aceeasi perioada a anului 2005.

Compania rusa TMK este unul din cei mai mari producatori mondiali de tevi si este specializat in productia de tevi pentru conducte de petrol si gaze. Sinara Handel GmbH este subsidiara TMK care se ocupa de distributia productiei TMK in Europa, Orientul Apropiat, Asia si SUA.