Se spune ca jobul de parinte este cel mai greu job din lume. Pe de alta parte, munca de la birou a devenit tot mai solicitanta si ne ocupa marea majoritate a timpului, astfel ca angajatii au tot mai putin timp liber la dispozitie pentru a-l petrece cu cei mici atunci cand ajung acasa.

Cand un copil nu are o preocupareisi transforma parintii in jucarii, iar atunci cand parintii sunt obositi, randamentul acestora la locul de munca scade.

Trecand prin acest rationament lung precum un joc de domino, ca manager sau om de resurse umane trebuie sa cauti si sa gasesti intotdeauna cea mai buna solutie. An tan te, dize mane pe, dize mane compane, an tan te! Optiuni sunt multe, dar oare stii care e cea mai potrivita alegere pentru mentinerea si cresterea randamentului angajatilor?

Pentru ca tot vine 1 iunie, Ziua Copilului, este ocazia perfecta sa-ti motivezi angajatii si sa le arati ca esti un sef de gasca, oferind acestora Ticket Cadou® sau carduri Compliments®, emise de Edenred. E simplu, pe langa cadoul facut celor mici, ai grija si de “linistea” propriilor angajati. Este un joc in care toata lumea castiga.

Dai putin piua la treaba, completezi un scurt formular si hop-top faci celor mici un cadou hazliu. Tu comanzi tichete sau carduri de la Edenred, iar angajatii tai aleg pentru cei mici jucaria potrivita.

Pe langa faptul ca vei primi aprecierea angajatilor, te vei bucura si de avantaje fiscale. Sumele acordate de 1 Iunie sub forma de Ticket Cadou® si card Compliments® sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita a150 lei/ beneficiar/copil minor.
Mai mult de atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments® functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar si pot fi folosite exclusiv in reteaua de parteneri afiliati. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Si pentru ca nu erau suficiente avantajele fiscale, iti mai oferim unul logistic: livram cardul si tichetele direct la birou, prin curier.

Cere o oferta de Ticket Cadou® sau carduri Compliments®

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri