CNADNR va cheltui peste sase milioane de euro pentru un studiu de fezabilitate (SF) pentru autostrada Targu Mures-Ditrau. Insa pana va incepe constructia autostrazii, SF-ul risca sa fie deja expirat, iar CNADNR nevoita sa scoata alti bani din buget, scriu jurnalistii de la Gandul.

CNADNR a semnat miercuri contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru "Autostrada Targu Mures - Ditrau". Contractul a fost atribuit asocierii Aecom Ingenieria SRL - Consitrans SRL - Search Corporation SRL si are o valoare totala de 6,25 milioane euro cu TVA.

Cu toate acestea, desi contractul a fost semnat acum, segmentul de drum face parte din autostrada Targu Mures-Iasi, care urmeaza sa fie construita din 2023, si pentru care studiul de fezabilitate era programat sa fie realizat incepand din 2021, conform ultimei variante a Master Planului de Transport. Durata contractului semnat miercuri este de 17 luni, adica ar urma sa fie gata in toamna anului 2016, cu sapte ani inainte de a incepe constructia autostrazii. Astfel ca atunci autoritatile ar putea fi nevoite sa faca din nou o actualizare a SF-ului, avand in vedere ca durata de viata a unui SF este de doi ani.

Citeste articolul integral pe Gandul.

Sursa foto: drum in constructie / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri