Sun Plaza, din sudul Bucurestiului, cel de-al patrulea magazin sub brand propriu si al doilea din reteaua bauMax, achizitionata in 2014.

Magazinul are o suprafata de circa 12.000 mp si aproape 100 de angajati. Lucrarile de modernizare si rebranding ale magazinului din Sun Plaza au inceput in acest an, fiind cea de-a doua unitate din reteaua bauMax modernizata si adaptata imaginii Leroy Merlin, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie inaugurate inca doua unitati, arata compania, intr-un comunicat, scrie Mediafax.

Leroy Merlin are doua magazine in Bucuresti (in centrele comerciale Sun Plaza si Colosseum) si cate unul in Craiova (Electroputere Mall) si Blejoi, langa Ploiesti.

Compania face parte din grupul francez Adeo si are 370 de magazine in 12 tari. Retailerul austriac de bricolaj bauMax a anuntat in iulie 2014 ca a ajuns la un acord cu Adeo pentru vanzarea celor 15 magazine detinute in Romania, printr-o tranzactie in actiuni.

Cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel local este Dedeman, compania controlata de catre fratii Dragos si Adrian Paval, pe o piata pe care mai rivalizeaza cu Kingfisher, Leroy Merlin, Praktiker sau Hornbach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri