Compania de training Ascendis a avut o crestere a cifrei de afaceri de 10% in primele trei luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada din 2014.

"Nu putem trage inca o concluzie despre trimestrul II, pentru ca in industria trainingului exista o sezonalitate. Trimestrul II si trimestrul IV sunt cele mai bune, trimestrul I este la mijloc ca venituri, iar trimestrul 3 este cel mai slab din punct de vedere financiar. Nu poti investi atunci in dezvoltare de produse, pentru ca este vara si nu lumea nu prea se inghesuie sa faca training", sustine Andrei Gosu, directorul general al Ascendis, prezent la emisiunea WALL-STREET 360.

Per total, Ascendis estimeaza ca va incheia anul cu o crestere a afacerilor de 10%, de la 4,7 milioane de euro cifra de afaceri in 2014. Cu aceasta suma, compania se mentine pe primul loc in topul celor mai mari firme de training.

Ascendis concureaza pe piata trainingurilor cu Trend Consult, Equatorial, TMI, Human Invest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri