Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a anuntat marti incheierea negocierilor cu consortiul format din CAIB Corporate Finance si Musat, Zbarcea si Asociatii pentru consultanta in privatizarea SN Radiocomunicatii S.A. Contractul cu consultantii va fi semnat dupa ce va primi aprobarea Guvernului, se arata intr-un comunicat al institutiei remis NewsIn.

MCTI a ales oferta depusa de CAIB Corporate Finance impreuna cu Musat si Asociatii (devenita intre timp Musat, Zbarcea si Asociatii) in luna mai. Printre ofertantii respinsi au fost consortiul format din BNP Paribas si Central Europe Trust, Rothschild&Cie, cat si Raiffeisen Investment AG.

Consultantii alesi vor trebui sa elaboreze strategia de privatizare a SN Radiocomunicatii, companie care detine monopolul asupra difuzarii programelor de TV si radio publice.

In plus, consultantii vor trebui sa atraga investitori care sa ofere societatii know how, tehnologii moderne, investitii, surse de finantare, siguranta in operare si realizare de structuri competitive, in conformitate cu tendintele europene si globale privind trecerea catre broadcastingul (difuzarea) terestru digital, precum si acoperirea unui segment cat mai larg pentru telecomunicatii, se mai arata comunicatul Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) .

CAIB Corporate Finance este divizia de investitii a Bank Austria Creditanstalt, achizitionata anul trecut de grupul bancar italian UniCredit, iar Musat, Zbarcea si Asociatii este una din cele mai mari firme de avocatura din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri