Peste 40 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala si in judetele Ilfov si Dambovita, fiind vizate mai multe firme de consultanta in afaceri suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest dosar fiind de 11 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, fac 44 de perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov si Dambovita, urmand sa fie puse in executare 36 de mandate de aducere, intr-un dosar privind evaziune fiscala si spalare de bani.

Conform sursei citate, suspectii, in calitate de reprezentanti ai unor societati comerciale, au inregistrat contabil si au declarat fiscal cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, cheltuieli reflectate de servicii fictive de consultanta in afaceri, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului statului este de aproximativ 11.000.000 de lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata, conform Politiei

Persoanele vizate urmeaza sa fie audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Sector 4. Potrivit unor surse din Politie, in acest dosar ar fi vizate firme de consultanta in afaceri, intre care SC Merchandising Provider Company, QB Promotion Company, Pro Communication Advertising si Ferma de idei SRL, iar intre persoanele care vor fi aduse la audieri sunt Madalina Sorana Cristea, Razvan Warincshi , Antonia Mihai si Catalina Tirlea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri