Privim in jur si observam o lume in miscare, indivizi cu nevoi diferite, aflati in diverse etape ale vietii personale si profesionale, cu povesti si istorii nelimitate. Ne intrebam adesea care sunt convingerile ce stau la baza fiecarui succes sau esec din spatele functiei si a companiei mentionate pe cartea de vizita pe care tocmai am primit-o.

Celor cu care ne intersectam le spunem ca ne identificam si credem cu tarie in valorile companiei, ne mandrim cu succesele, dar si cu esecurile intampinate, deoarece invataturile deprinse in urma unui esec ne aduc cu un pas mai aproape de succes.

Increderea in sine afisata si fermitatea strangerii de mana se datoreaza suportului activ al echipei GW de profesionisti. Indiferent de provocarea pe care ne-o transmiteti, stim in orice moment ca ne putem baza pe expertiza si know-how, atribute care intotdeauna ne vor permite sa furnizam solutii optime.

Independenta financiara, precum si reputatia companiei ne dau siguranta, pe care reusim sa o transmitem cu succes si interlocutorilor nostri. In Gebruder Weiss, veti gasi intotdeauna un partener de incredere cu care sa dezvoltati o colaborare fructuoasa, pe termen lung. Conditiile contractuale, termenele de livrare, precum si integritatea marfii nu vor mai reprezenta obstacole in desfasurarea activitatii dvs.

Acoperirea nationala si globala, precum si gama completa de servicii ne permit sa fim flexibili, sa ne adaptam tuturor situatiilor intampinate si sa oferim astfel solutii personalizate pentru fiecare cerere in parte. Indiferent ca aveti nevoie de servicii si solutii logistice, transport intern sau international, rutier, feroviar, aerian sau maritim, va stam la dispozitie cu experienta, competenta si performanta.

Loialitatea si stabilitatea fiecarui membru al echipei Gebrüder Weiss sunt insuflate de istoria si traditia companiei. Suntem de 20 de ani in Romania si de peste 500 de ani in Austria, tara de origine a companiei. O mostenire care obliga la o activitate orientata spre viitor, la vigilenta si la capacitatea de adaptare la schimbarile lumii. Suntem aici pentru dvs. si raspundem prompt tuturor solicitarilor.

Statutul de angajator de top si pozitia in topul 5 al celor mai importanti jucatori de pe piata ne responsabilizeaza fata de partenerii nostri. Oferim noilor colegi intregul suport in vederea integrarii in echipa, acces la informatii si cunostinte astfel incat dvs. sa beneficiati de informatii relevante, solutii adaptate si cel mai inalt nivel calitativ al serviciilor prestate.

Cand organizatia functioneaza dupa principii cu radacini adanci, etice si simultan in beneficiul propriu, al partenerilor, dar si mediului inconjurator, este simplu sa aderi si sa-ti insusesti aceste principii ca fiind proprii. Devii parte componenta a organizatiei, te identifici total si, actionand in beneficiul propriu, rezultatele sunt vizibile multilateral.

Despre Gebruder Weiss
Datorita celor 20 de ani de experienta pe piata din Romania, Gebrüder Weiss ofera astazi solutii integrate de logistica, precum si o gama completa de servicii de transport rutier (international sau domestic in regim de grupaj, camioane complete sau partiale), feroviar, aerian si maritim, bazandu-se pe infrastructura nationala, prin platforma logistica proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate in Bolintin Deal, Arad, Sibiu, Cluj, Bacau si Craiova.

Gebrüder Weiss se mandreste astazi cu cei 500 de angajati, aproximativ 37.000 mp capacitate de depozitare, un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai si o cifra de afaceri de peste 44 milioane de euro in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri