Compania Sodexo estimeaza ca, din totalul tichetelor de masa pe care le va emite in primul an de la introducerea voucherelor electronice, aproximativ 8% vor fi in format card, iar in primii trei ani, volumul de tichete pe card sa reprezinte 30% din total.

Cele mai multe dintre companiile care intentioneaza sa acorde tichete de masa in format electronic angajatilor in urmatoarele 12 luni activeaza in tehnologie. Printre primele companii care vor adopta tichetele pe suport card sunt din: IT, telecomunicatii, ecommerce, Business Process Outsourcing (BPO) si call center.

Sodexo a anuntat deja primele mari parteneriate cu trei retele de magazine: Carrefour, Mega Image si Profi, in cadrul carora vor putea fi utilizate cardurile de masa Gusto Pass. In prezent, reteaua de comercianti la care pot fi utilizate cardurile de masa Sodexo Gusto Pass acopera peste 85% din teritoriul tarii, fiind astfel cea mai mare retea la care pot fi utilizate tichetele de masa in format electronic.

Reteaua de comercianti va continua sa se extinda, astfel ca Sodexo va oferi in continuare cea mai mare retea de afiliere atat pentru tichetele de masa pe suport de hartie, cat si pentru cele emise pe card. In prezent, reteaua de comercianti care accepta tichetele de masa pe hartie Gusto Pass include peste 66.500 de unitati de retail.

Citeste si:
BT digitalizeaza procesul de deschidere a contului de capital social
Banca Transilvania le ofera...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii cheltuiesc 25 de lei pe masa de pranz servita la restaurant