Compania de executive search Alexander Hughes are din aceasta luna un nou managing partner in Romania, in persoana Danei Noujeim, specialist in resurse umane, cu o cariera de peste 20 de ani in head hunting, HR si business. Aceasta o inlocuieste pe Dana Patrichi.

Alexander Hughes activeaza in 46 de tari, iar in Romania este prezenta din 1996, cu servicii de executive search in 10 sectoare (industrie, tehnologie, FMCG, servicii profesionale, telecomunicatii, pharma, inginerie, constructii, media, servicii financiare).

Dana Noujeim face parte din echipa Alexander Hughes din 2008, avand functia de business development director, si si-a adus aportul in dezvoltarea companiei pe piata locala si in implementarea proiectelor complexe de executive search.

"Lumea si practicile de business s-au schimbat profund in ultimii cativa ani, iar companiile au nevoie, mai mult ca oricand, de leaderi si de specialisti performanti, de acei oameni-cheie care pot consolida sau revigora soarta unei companii, pot schimba fata unei industrii sau pot pune temeliile unor noi imperii. Acesta este obiectivul meu la Alexander Hughes Romania si acesta este rolul nostru: sa aducem impreuna performerii si companiile care ii cauta", a declarat Dana Noujeim.

In cei peste 20 de ani de experienta in HR si management, parcursul sau profesional integreaza atat experiente in multinationale, cat si in startups, antreprenoriat si consultanta de business.

Incepand cu luna iunie, Dana Noujeim o inlocuieste pe Dana Patrichi la conducerea organizatiei locale Alexander Hughes. In Romania, Alexander Hughes deruleaza proiecte de executive search destinate pietei locale sau avand amploare regionala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri