Compania producatoare de bauturi spumoase din Bucuresti a afisat, joi, un profit net de 998.923 lei si o cifra de afaceri de 15,96 milioane lei, in primul semestru al anului, potrivit raportului transmis de companie catre Rasdaq.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 75% fata de semestrul intai al anului trecut, de la 9,12 milioane lei pana la 15,96 milioane lei. in schimb, profitul net al companiei a scazut cu 69%, de la 3,21 milioane lei in primele sase luni ale anului 2005, pa na la 998.923 lei in aceeasi perioada a anului curent. Compania producatoare de bauturi spirtoase distilate a incheiat anul 2005 cu un profit net de 5,49 milioane lei si o cifra de afaceri de 48,27 milioane lei.

Actionarii companiei Zarea au aprobat majorarea capitalului social de la 4,057 milioane lei la 4,159 milioane lei, la sfarsitul lunii. Majorarea de capital social se va face prin emiterea unui numar de 1.012.501 actiuni noi cu o valoare nominala de 0,1 lei noi. Suma de 101.250 lei reprezinta contravaloarea terenului situat in bulevardul Bucurestii Noi si reprezinta aportul in valoare al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Terenul pus la dispozitie de AVAS va intra in componenta capitalului social al companiei, se mentioneaza in comunicat. Ultima majorare de capital a fost efectuata la sase iunie 2006 cand capitalul social al companiei a fost majorat de la 3,96 milioane lei la 4,05 milioane lei prin introducerea in capitalul social a contravalorii a doua terenuri detinte de AVAS in Bucuresti. Valorea aportului AVAS a fost de 95,899 milioane lei.

In perioada 23 mai 12 iunie 2006 a avut loc si oferta publica de preluare inaintata de compania poloneza Ambra SA si societatea Karom Trading Import-Export SRL. in urma acestei oferte Ambra SA detine 40,64% din capitalul social, iar Karom Trading Import-Export SRL detine 35,27%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri