Economia romaneasca are nevoie de lideri capabili sa aduca sustenabilitatea in mediul organizational, capabili sa provoace tiparele adanc inradacinate ale managementului traditional.

Coachingul este un instrument care provoaca liderii sa se reinventeze pe ei si modurile in care opereaza organizatiile. In 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuti in Romania: Rodica OBANCEA, Madi RADULESCU, Mihai STANESCU si Stefan ANDREI si un keynote speaker, coach de talie internationala, Alan TAYLOR vor raspunde intrebarilor esentiale ale executivilor si vor redefini leadearshipul in Romania, in cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.

ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltarii naturale si durabile a leadershipului in economia romaneasca.

Progresul leadershipului este o alegere strategica, care echilibreaza necesitatea de a actiona cu impact maxim in mediul organizational cu cea de a investi timp in autocunoastere.

Tema centrala a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este “Anotimpurile schimbarii” si este structurata in 4 workshopuri, care vor facilita reflectia, dialogul, perspectivele si distinctiile despre conducerea inspirata si dezvoltarea sustenabila a conducatorilor, concentrandu-se pe:

  • conectarea cu viitorul si mostenirea lasata prezentului;
  • oglindirea Ego-ului in echipa si in organizatie;
  • conducerea inspirata de tiparele de echilibru ale naturii;
  • ciclicitatea schimbarilor in viata profesionala si personala.

Summitul se va incheia cu concluziile invitatului special al primei editii ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 - Executive Coach Alan Taylor, care va impartasi participantilor din experienta sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale in domeniul farmaceutic si biotehnologic. Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrand la strategii si schimbari corporative si intelege presiunea de a fi in acest domeniu. Timp de multi ani, Alan si-a desfasurat activitatea de coaching pentru manageri si lideri de top ai unei mari companii farmaceutice pana cand si-a deschis propria companie de coaching. In prezent, Alan isi conduce propria afacere in domeniul de coaching, ajutandu-i pe managerii si pe liderii de top sa descopere si sa adopte noi comportamente si strategii care ridica performanta personala si profesionala la un alt nivel de success.

Biletele pentru ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 pot fi achizitionate pana pe 31 august in regim early bird, la pretul de 300 euro + TVA.

Detalii suplimentare si informatii despre inscrieri aflati accesand siteul oficial al summitului: www.executivesummit.ro.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Coach, PCC | Vice - President European Mentoring and Coaching Council
Coach profesionist, ce are competente de coaching executiv si de echipa, certificate la nivel international de catre International Coach Federation, Rodica sustine nevoia unei ecologii a leadershipului. Este antrenata sa antreneze lideri si echipe pentru a aduce in organizatii deschiderea catre maiestria personala, catre a vedea impreuna care sunt modelele mentale din care actioneaza, care este viziunea comuna care ii misca pe toti, cum activeaza impreuna starea de “gandire in comun”, cum schimba mentalitatea de separare si trec la colaborare.

Madi RADULESCU, MBA, ACC, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl
Dupa 15 ani de educatie, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizationala, Madi a adaugat, in paleta sa de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv. Aceasta poate contribui complet si responsabil, insotind leaderii in misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a creste personal si profesional pentru a-si indeplini menirea.

Creative Community
Agentie independenta, plina de energie si creativitate care abordeaza cu entuziasm toate proiectele in care se implica din dorinta de a fi exceptionala in executie si de a crea o experienta unica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri