Rafinaria Petrotel LukOil a inregistrat anul trecut o pierdere de 123,457 milioane de lei la o cifra de afaceri de 3,344 miliarde de lei, reiese din datele companiei, publicate in Monitorul Oficial.

Petrotel LukOil avea la finele lui 2005 un numar mediu de salariati de 1.292 persoane. Capitalurile proprii se situau la 22,847 milioane de lei. Rafinaria a fost repornita la sfarstul lui 2004 dupa un amplu program de modernizare, care a durat circa doi ani si jumatate. LukOil a investit aproximativ 120 milioane de dolari pentru retehnologizarea rafinariei.

LukOil Europe Holdings BV, subsidiara inregistrata in Olanda a grupului petrolier rus, detine 94,66% din capitalul Petrotel LukOil SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri