Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a lansat o licitatie deschisa de 3,7 milioane de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care sa identifice solutii pentru ca circulatia pe Transfagarasan sa fie deschisa tot timpul anului.

Valoarea contractului fara TVA este de aproape 3 milioane de lei. "Proiectul are ca scop principal reabilitarea si modernizarea drumului existent pentru ca circulatia sa fie deschisa tot timpul anului si pe sectiunea de drum cuprinsa intre km 10+000 (Piscul Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada) prin adoptarea unor solutii tehnice corespunzatoare", a informat CNADNR, intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Contractului are ca obiect "realizarea expertizei tehnice si realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea/modernizarea DN 7C km 0+000 - km 151+955 (Transfagarasan)". DN 7C este un drum de altitudine care coreleaza sudul Romaniei cu Transilvania traversand Carpatii Meridionali. Acest drum ajunge la barajul Vidraru si este deschis traficului sezonier din iunie pana in noiembrie, fiind un drum turistic de munte.

Durata contractului este de 12 luni de la data de incepere a contractului si presupune sase luni pentru elaborarea expertizei tehnice si a studiului de fezabilitate, la care se adauga sase luni de asistenta acordata beneficiarului. Termenul limita de depunere al ofertelor este 16 septembrie, ora 10:00, ofertele urmand a fi deschise in aceeasi zi, la ora 12:00.

Citeste si:
Vacante anulate din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui
Peste 10% dintre turisti...
Sursa foto: en.wikipedia.org

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Stada România începe integrarea Walmark și plănuiește un hub farmaceutic
Setari Cookie-uri