Incepand din august, clientii FAN Courier pot preda si/sau ridica expeditii din alte patru zone ale Capitalei, fata de cele patru puncte de predare/primire existente deja. ”Punctele de predare si primire colete au fost deschise pentru a raspunde unei nevoi reale a consumatorilor si pentru optimizarea serviciilor oferite de noi. In decursul timpului, am constatat ca sunt clienti carora fie timpul nu le permitea sa astepte curierul pentru a primi sau a preda un colet sau plic fie isi exprimau dorinta de a veni la noi la sediu pentru a ridica expeditia. Punctele de predare/primire au fost solutia prin care oferim clientilor o noua posibilitate de a accesa serviciile FAN Courier mai aproape de casa sau biroul lor, inintervalul orar 09.00 - 21.00 in timpul saptamanii si 09.00-14.00 sambata”, a declarat Roxana Magopet, director de marketing al FAN Courier.FAN Courier

Cele opt centre de predare/primire sunt pozitionate in zone diferite ale Capitalei astfel incat sa deserveasca un numar cat mai mare de clienti din fiecare zona, fara ca tranzitul expeditiilor sa influenteze timpii de livrare la destinatie. Aceasta solutie vine in completarea altor servicii dezvoltate de companie pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, precum Collect Point, in prezent disponibil si in reteaua celei mai mari retele de distributie carburanti din Romania, OMV-Petrom, sau serviciile de curierat cu livrare rapida, tip Express Loco (livrare in 1,2, 4 sau 6 ore).

Clientii pot preda sau ridica colete si plicuri in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00-21.00 si sambata, intre orele 9.00-14.00. Noile centre sunt in Stirbei Voda, Calea Calarasi, Calea 13 Septembrie si Calea Serban Voda.