Cifra de afaceri a grupului Ascendis, cu activitate pe piata de training, a crescut cu 15% in primele sase luni ale acestui an, in comparatie cu perioada similara a anului anterior. Compania estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de peste cinci milioane de euro.

Compania a avut in 2014 o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro.

Dintre toate liniile de business, divizia de training si teambuilding a inregistrat cea mai mare crestere, de 22%, la sase luni.

Lansarea unor produse noi, dezvoltarea pe noi piete, imbunatatirea strategiei de marketing si recrutarea de noi consultanti au fost printre factorii care au contribuit la cresterea vanzarilor companiei in primul semestru al anului.

”In primele sase luni ale acestui an, consultantii Ascendis au livrat 1.264 de zile de training, cu 20% mai mult ca in 2014. Pe fondul cresterii economice, companiile investesc din ce in ce mai mult in instruirea angajatilor. In plus, cresterea numarului de produse din portofoliu si recrutarea unor consultanti cu competente noi au ajutat la consolidarea businessului si la cresterea numarului de programe de training pe care suntem specializati”, a declarat Andrei Gosu, directorul general al Ascendis.

Printre produsele noi lansate anul acesta de Ascendis se afla o serie de programe de training pe teme actuale, cum ar fi cele de marketing digital, coaching si mentoring, customer experience si comunicare interculturala. O alta preocupare a acestui an a fost dezvoltarea portofoliului de programe de invatare accelerata (business simulations).

Si divizia de cursuri de limbi straine a grupului a inregistrat crestere in prima jumatate a acestui an. Astfel, specialistii Eucom (companie parte a grupului Ascendis) au derulat peste 8.000 de sedinte de formare si au evaluat peste 650 de persoane pentru competente de limba straina in engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, finlandeza, suedeza, daneza, turca, greaca, portugheza, rusa si polona.

“Ne asteptam ca aceasta tendinta de crestere a investitiilor in dezvoltarea angajatilor sa continue si in a doua parte a anului si deja exista semnale in acest sens. Estimam ca cifra de afaceri a grupului Ascendis va depasi 5 milioane de euro pana la finalul anului”, a mai spus directorul general al companiei.

Piata programelor de instruire a angajatilor a fost estimata la valoarea de 30- 40 de milioane de euro in Romania in 2014. Ascendis concureaza pe piata trainingurilor cu Trend Consult, Equatorial, TMI, Human Invest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri