Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile vor continua. „Adevarul“ iti spune cat se castiga la Mega Image.

„Adevarul“ iti prezinta cat se castiga la Mega Image pe baza informatiilor oferite de angajatii sau fostii angajati ai companiei pe portalul undelucram.ro, o comunitate online unde persoanele pot impartasi experienta avuta la locul de munca, pentru a evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia le ofera.

Cat se castiga la Mega Image. Angajatii acopera furturile din salariu

Un casier sau un lucrator comercial este platit la inceput cu un salariu brut de 1.300 de lei, plus bonuri de masa, in timp ce un sef de departament castiga lunar 1.600 de lei brut pentru inceput si poate ajunge la 1.800 de lei brut, plus bonuri de masa.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri