Rompetrol Downstream a deschis inca patru benzinarii proprii in Oradea, Timisoara, Bals si Ramnicu Valcea. Investitiile se ridica la aproximativ 4,5 milioane dolari. Fiecare dintre cele statii noi creeaza 18 noi locuri de munca in plan local.

“Cresterea gradului de acoperire in aceste zone ale tarii cu statii proprii Rompetrol vine in intampinarea solicitarilor unui numar mare de clienti fideli. ”, a declarat Paul Pop, directorul general al Rompetrol Downstream.

Cele patru benzinarii dispun de sistemul de plata a carburantilor ”Fill&Go” Business” destinat companiilor, prin componentele sale ”Fill&Go Card” si ”Fill&Go Ring”. Pentru persoanele fizice, Rompetrol ofera in cele patru locatii noi si ”Fill&Go Personal”, un instrument de plata rapid, pentru a evita aglomeratia de la casa, convenabil, deoarece plata se face o singura data pe luna si, mai ales, sigur, deoarece permite controlul fiecarei tranzactii.

Rompetrol Downstream, cu o cota de piata in retail de aproximativ 15%, opereaza in prezent aproximativ 250 statii, urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa ajunga la aproximativ 370. In luna august, Rompetrol Downstream, in parteneriat cu Rominserv – contractorul general al Grupului, au lansat “Rompetrol Express” - prima statie mobila de distributie a carburantilor. Pentru acest an, divizia de retail a Grupului Rompetrol estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de circa 685 milioane dolari, in crestere cu 37% fata de 2005.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si