Compania de training si consultanta CBC Romania, condusa de Petre Nicolae, estimeaza un avans al afacerilor cu pana la 25%, pe fondul avansului cererilor de programe specializate si cu rezultate imediate, pe care compania le furnizeaza.

CBC Romania a avut in 2014 o cifra de afaceri de 1,12 milioane de euro.

"Este o piata in crestere (trainingul - n.red), doar ca nu in directia in care s-a mers pana acum. Un mare avantaj il vor avea companiile frunizoare doar de programe specializate si cu impact imediat in consolidare echipelor manageriale si a afacerii. Estimam o crestere cu 20-25%a cifrei de afacere comparativ cu valoarea din anul 2014", a declarat pentru wall-street.ro Petre Nicolae.

De asemenea, managerul mizeaza pe o segmentare a pietei de profil si pe disparitia companiile mici care au “programe piratate”.

Vor performa companiile care au programe bazate pe “metodologii de consultanta in implementare”

CBC Romania, condusa de Petre Nicolae, este o companie specializata in training, assessment center, consultanta in management strategic, coaching - mentoring, recrutare si head-hunting. Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt Ascendis, Trend Consult, Equatorial (Achieve Global), Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri