Compania de training si consultanta CBC Romania, condusa de Petre Nicolae, estimeaza un avans al afacerilor cu pana la 25%, pe fondul avansului cererilor de programe specializate si cu rezultate imediate, pe care compania le furnizeaza.

CBC Romania a avut in 2014 o cifra de afaceri de 1,12 milioane de euro.

"Este o piata in crestere (trainingul - n.red), doar ca nu in directia in care s-a mers pana acum. Un mare avantaj il vor avea companiile frunizoare doar de programe specializate si cu impact imediat in consolidare echipelor manageriale si a afacerii. Estimam o crestere cu 20-25%a cifrei de afacere comparativ cu valoarea din anul 2014", a declarat pentru wall-street.ro Petre Nicolae.

De asemenea, managerul mizeaza pe o segmentare a pietei de profil si pe disparitia companiile mici care au “programe piratate”.

Vor performa companiile care au programe bazate pe “metodologii de consultanta in implementare”

Citeste si:
Orange Romania: afaceri de 1,1 MLD. euro in 2019
Orange Romania: afaceri de...

CBC Romania, condusa de Petre Nicolae, este o companie specializata in training, assessment center, consultanta in management strategic, coaching - mentoring, recrutare si head-hunting. Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt Ascendis, Trend Consult, Equatorial (Achieve Global), Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Nuclearelectrica a facut jumatate de miliard de euro profit in 2019
Setari Cookie-uri