Brandul american de echipament outdoor Marmot a intrat pe piata din Romania printr-un parteneriat oficial de reprezentare cu Mountain Gear Distribution, care va deschide si primul magazin Marmot Partner Store in luna octombrie, la Timisoara.

Compania americana a semnat la inceputul lunii iulie cu Mountain Gear Distribution parteneriatul oficial de reprezentare in Romania. Marmot este unul dintre brandurile importante de imbracaminte si echipamentul profesional pentru iubitorii de sport in aer liber, escalada, alpinism si expeditii montane, scrie Mediafax.

Marmot are ca obiectiv sa devina cel mai popular brand pe acest segment si pe piata romaneasca, se arata intr-un comunicat al companiei. In prezent, brandul de echipamente outdoor este prezent prin colaborari cu mai multi retaileri in Bucuresti, Craiova si Ramnicu Valcea, potrivit site-ului diviziei europene a companiei.

"In planul de dezvoltare pe pietele emergente, Romania a devenit pentru Marmot Mountain Europe (MME) un punct strategic foarte important. Cu un numar de 20 milioane locuitori si cu o evolutie pozitiva semnificativa in ultimii ani, Romania reprezinta un potential important si suntem pregatiti sa investim in aceasta piata", a declarat Jan Schapmann, responsabil dezvoltare piete emergente in cadrul MME.

Primul magazin Marmot din Romania va fi deschis in Timisoara si va avea la baza un concept ecologic, potrivit Moutain Gear Distribution.

Citeste si:
Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara
Alertă de coronavirus pe...

"Legat de partea de desfacere, in acest moment avem un numar de parteneri de retail in tara, insa ne dorim in continuare sa ne extindem, atat prin implicarea proactiva a acestora, dar si prin noi parteneriate cu retaileri din zone neacoperite si cu potential. Incepand cu octombrie 2015, o sa deschidem la Timisoara un magazin Marmot Partner Store, primul astfel de magazin nu doar din Romania, dar din intreaga zona de Centru si Sud-Est Europa, ca model pe care ni-l dorim imbratisat de cat mai multi parteneri", a declarat Mircea Sirbu, Business Development Manager al companiei timisorene.

Magazinul va fi amenajat folosind numai materiale ecologice, iar pentru a reduce si mai mult amprenta ecologica, compania este interesata de energie electrica din resurse regenerabile, se arata in comunicat.

Sursa foto: Compania

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Panseea, o afacere cu cosmetice naturale „proaspete”
Setari Cookie-uri