Ryanair lanseaza ruta Bucuresti - Milano Malpensa din decembrie

Ryanair intorduce din 2 decembrie o noua ruta de iarna, Bucuresti - Milano Malpensa, cu o frecventa de patru zboruri saptamanale. “Romania este piata cu o crestere semnificativa pentru Ryanair, iar noi vom continua sa conectam Bucurestiul cu orasele importante din Europa. Suntem fericiti sa il conectam in aceasta iarna cu cea de-a patra destinatie din Italia, pe langa Roma, Milano Bergamo si Bologna”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania a Ryanair.

Operatorul aerioan low-cost a mai anuntat miercuri ca traficul de pasageri al companiei a crescut cu 15% in primele opt luni ale acestui an. Gradul de incarcare al aeronavelor Ryanair a fost de 95% in august, in crestere de la 93%, scrie Mediafax.

In luna august, numarul de pasageri a avansat cu 10%, la 10,4 milioane de persoane, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Compania cu sediul la Dublin urmeaza sa infiinteze o noua baza de operatiuni la aeroportul Malpensa din Milano, pe 1 decembrie, printr-o investitie initiala de 100 de milioane de dolari.

Directorul de marketing al Ryanair, Kenny Jacobs, a declarat anterior ca preturile scazute ale carburantilor si capacitatea de transport a companiei determina scaderea preturilor. El a mai aratat ca servirea de alimente in timpul curselor pe distante lungi reprezinta o "evolutie naturala" pentru transportatorul aerian.

Sursa foto: Ryanair/ Shutterstock