Unirea Shopping Center: profit de 3,3 mil. lei in primul semestru

Unirea Shopping Center, complex de spatii comerciale, a inregistrat in primele sase luni din 2006 un profit net de 3,3 milioane lei la o cifra de afaceri de 29,7 milioane lei, potrivit raportului financiar publicat pe pagina de internet a Bursei Rasdaq.
In 2005, compania a raportat in primele sase luni un profit net de 3,1 milioane lei la o cifra de afaceri de 25 milioane lei. Centrul comercial Unirea are o suprafata totala de circa 84.000 metri patrati, din care corpul central ocupa 32.000 metri patrati.Actionarul majoritar al Unirea Shopping Center este compania Nova Trade, care detine 65,4% din actiuni, urmata de Unirea Shopping Center cu 10,95%, SIF Muntenia cu 9,06% si alti actionari cu 14,75%, informeaza NewsIn.

Centrul comercial situat in centrul Bucurestiului, Unirea Shopping Centre ofera o gama de produse electronice, electrocasnice, calculatoare, articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, produse cosmetice, parfumerie, bijuterii, ceasuri, cadouri, aparate si accesorii foto, telefonie mobila, jucarii, carti, articole birotica si papetarie. Companiile prezente sunt Flanco, Altex, Germanos, Cosmo, Domo, Best Computers, Adidas, Killtec, Lotto, Nike, Puma, Kodak, Sony Center, Ina Center, Body Shop, Revlon, B&B Collection, Cellini, Sarra Blu, Diverta, Teora, si supermarketul La Fourmi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri